Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Συμεών Κεδίκογλου μιλά για το νέο ξεκίνημα

Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει την ερχόμενη Κυριακή να δώσει λευκή επιταγή σε κανένα κόμμα για να μπει οριστικό τέλος στη λιτότητα και την ανασφάλεια.
Μόνη συμφέρουσα λύση για το λαό είναι να φτιαχτεί ένα δικό μας ελληνικό σχέδιο, με βαθιές αλλαγές στο κράτος και την οικονομία, που θα έχει την υπογραφή των Ελλήνων μέσα από τη δημοκρατική διαδικασία ενός δημοψηφίσματος.

Από την Βόρεια Εύβοια μέχρι την Κάρυστο και από την Κύμη μέχρι την Χαλκίδα, σε όλα τα μέρη που επισκέπτεται, ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Συμεών Κεδίκογλου μιλά στους πολίτες για το ελληνικό αυτό σχέδιο, που θα είναι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας για το χρέος και το πρόγραμμα προσαρμογής.

Ο κ. Κεδίκογλου μιλά με ενθουσιασμό και για το Κίνημα, το νέο ξεκίνημα στον προοδευτικό χώρο, για τη σχέση του με τους συμπολίτες του που έχει οικοδομηθεί πάνω στην εμπιστοσύνη και στην προσφορά του στην Εύβοια ως υφυπουργού Παιδείας, για τις δομές στην Παιδεία που έκανε πράξη, όπως:
-ειδικά σχολεία για παιδιά με αναπηρία,
-σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας,
-μουσικό σχολείο, ΙΕΚ,
-κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και άνοιγμα σχολείων που ήταν κλειστά.

Η υποψηφιότητα του Συμεών Κεδίκογλου είναι μια ξεχωριστή υποψηφιότητα για την Εύβοια και ως τέτοια πρέπει να εκτιμηθεί από τους προοδευτικούς πολίτες με την ψήφο τους.