Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Εξασφάλιση εξοπλισμού για την ΕΛ.ΑΣ.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, ανακοινωσε τα κάτωθι:
«Βρεθήκαμε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, με αφορμή την ολοκλήρωση ενός μεγάλου προγράμματος εξοπλισμού της ΕΛ.ΑΣ.
Ξεκινώντας από την προηγούμενή μας θητεία, εξασφαλίσαμε μέσα από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, 65 νέα οχήματα, ισάριθμους ασυρμάτους και 10 ραντάρ, για να συνδράμουμε το πολύ σημαντικό έργο των αστυνομικών μας.
Αυτός ο εξοπλισμός εξασφαλίζει υψηλότερο αίσθημα ασφάλειας για τους πολίτες και καλύτερη εποπτεία του οδικού μας δικτύου. Συνεισφέρει επίσης, στην ασφάλεια των ίδιων των αστυνομικών, οι οποίοι είναι καθημερινά στους δρόμους, κυκλοφορούν υπό αντίξοες συνθήκες και αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις, οδικές και μη.
Η δράση μας συνοδεύεται και από ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ», εκ μέρους όλης της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προς αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν το είναι τους και την ψυχή τους, για να υποστηρίξουν όλους εμάς!»
Για την Δ.Α. Ευβοίας εξασφαλίστηκαν 15 οχήματα, 15 πομποδέκτες υπηρεσιακών αυτοκινήτων και 2 φορητά ραντάρ.