Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Δράση επαγγελματικού προσανατολισμού «ΠΥΞΙΔΑ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τα εξής:
«Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;» Αυτή την …καταπληκτική ερώτηση που ξεκινά γύρω στα 5 και επαναλαμβάνεται μονότονα ενίοτε ως τα …35, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να την απαντήσουν!
Για τρίτη χρονιά με τη δράση επαγγελματικού προσανατολισμού «ΠΥΞΙΔΑ», βοηθούμε τα παιδιά από τη Στερεά Ελλάδα να πάρουν μια απόφαση ζωής. Να βρουν τις σπουδές και κατ’ επέκταση το επάγγελμα της καρδιάς τους!
Περισσότεροι από 1.000 μαθήτριες και μαθητές παρακολούθησαν τις ημερίδες επαγγελματικής σταδιοδρομίας, που πραγματοποιήθηκαν σε έξι πόλεις της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και μέσω διαδικτύου.
Όσα παιδιά το επιθυμούν, μπορούν ακόμη και τώρα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για το επάγγελμα που τους ενδιαφέρει στο κανάλι της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο YouTube (https://www.youtube.com/@user-qw8kl2ru8p/featured)
Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καταξιωμένους επιστήμονες και επιτυχημένους επαγγελματίες, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μίλησαν στη δράση. Ευχή μας, η προσπάθεια αυτή της Περιφέρειας, να αποδεικνύεται κάθε χρόνο χρήσιμη για τα παιδιά μας!