Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Έργα στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ξαναμπαίνουμε στο ρυθμό που αγαπάμε περισσότερο, που δεν είναι άλλος από εκείνος των έργων και της δημιουργίας.
Επίσκεψη στα καταπράσινα χωριά του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, και συγκεκριμένα στον Πούρνο και τους Καθενούς όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τρία πολύ σημαντικά μας έργα.
Το πρώτο αφορά την κατασκευή της νέας γέφυρας Πούρνου, έργο προϋπολογισμού €2.500.000, μέσα από το οποίο εργαζόμαστε το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους, να θεραπεύσουμε ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλάνιζε τους συμπολίτες μας επί σειρά ετών. Η νέα σύγχρονη γέφυρα θα έχει διαστάσεις 30Χ13,5μ. και ύψος 4,5 μ., και θα μπορεί να παραλάβει υπερτριπλάσια υδραυλική παροχή σε σχέση με την προηγούμενη κατασκευή.
Τα άλλα δυο εργοτάξια αφορούν την αναγέννηση δυο σημαντικών αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής, με το έργο προμήθειας και τοποθέτησης χλοοτάπητα των γηπέδων Πούρνου και Καθενών προϋπολογισμού €310.000, το οποίο εκτελείται μέσα από τη συγχρηματοδότηση και συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Η διαδοχική ολοκλήρωση των εργασιών των δυο γηπέδων αναμένεται εντός του πρώτου τετράμηνου του προσεχούς έτους.
Συνεχίζουμε!»