Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Εργασίες αναβάθμισης Ενωσιακού Γηπέδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης του Ενωσιακού Γηπέδου Ε.Π.Σ. Εύβοιας, έργο προϋπολογισμού €367.128 το οποίο χρηματοδοτείται και υλοποιείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Συμβάλλουμε αποφασιστικά στην αναβάθμιση μιας κομβικής σημασίας αθλητικής υποδομής, η οποία υπηρετεί επί σειρά ετών το σύνολο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Το Ενωσιακό Γήπεδο, το σπίτι της Ε.Π.Σ. Εύβοιας, σύντομα θα αποκτήσει έναν από τους πιο σύγχρονους συνθετικούς χλοοτάπητες στην Χώρα, προδιαγραφών fifa pro, προσδίδοντας  χαρακτηριστικά ποιότητας, ασφάλειας και διάρκειας ζωής του αγωνιστικού χώρου στα υψηλότερα επίπεδα.
Συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει,
•Απομάκρυνση του παλαιού χλοοτάπητα
•Εκτέλεση όλων των απαραίτητων εργασιών που αφορούν την προετοιμασία της υπόβασης του γηπέδου, την εγκατάσταση – τοποθέτηση της αυτόματης άρδευσης για το δροσισμό του χλοοτάπητα και την τοποθέτηση των υλικών επιφανειακής απορροής
•Τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και των απαιτούμενων υλικών πλήρωσης του, όσο και η ορθή και πλήρης τοποθέτησή στο χώρο του γηπέδου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις οδηγίες της Διευθύνουσας Υπηρεσίας
Επιπλέον, θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες υδραυλικές εγκαταστάσεις για την άρδευση του τεχνητού χλοοτάπητα (αυτόματο σύστημα ποτισμού με εκτοξευτήρες), και την ύδρευση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων (WC, αποδυτήρια κλπ.)».