Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Υπηρετώντας το όραμα για ένα Δήμο Φιλικό και Ανθρώπινο




Ο Συνδυασμός Ενωτική Δημοτική Κίνηση του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, του υποψήφιου Δημάρχου Χρ. Καλυβιώτη, από την πρώτη μέρα που εξαγγέλθηκε η δημιουργία του μιλά με λόγια καρδιάς.
Μιλά χωρίς επικοινωνιακούς στημένους λόγους για την ανάγκη για συστράτευση των δημοτών που περιμένουν να ακούσουν αλήθειες και όχι υποσχέσεις.
Στους δημότες που αγωνίζονται για την καθημερινότητά τους, στους δημότες που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους, στους νεολαίους δημότες που δεν βλέπουν πουθενά πρότυπα, στους δημότες που δεν αποδέχονται τη σκοτεινή εποχή της αδιαφάνειας, της αναξιοπιστίας, της διαφθοράς ο Συνδυασμός Ενωτική Δημοτική Κίνηση αναμένεται να παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα με την ανάδειξη της λειτουργίας του με Αρχές, Αξίες και Ήθος.
Η σχετική ιστοσελίδα του Συνδυασμού http://endiki.gr/ καταγράφει καθημερινά μεγάλο πλήθος επισκέψεων.
Στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται. Με πείρα και γνώση για προσφορά και αγώνα, με υπεύθυνη και ρεαλιστική πρόταση, η Ενωτική Δημοτική Κίνηση, του υποψήφιου Δημάρχου Χρ. Καλυβιώτη ετοιμάζεται να δώσει νικηφόρα τη μάχη των προσεχών δημοτικών εκλογών.