Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Οι πιο δημοφιλείς υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί στη βόρεια Εύβοια

Γιάννης Αναστασίου
Παναγιώτα Περήφανου

Ο χειρούργος οδοντίατρος Γιάννης Αναστασίου από την Ιστιαία και η δημοσιογράφος Παναγιώτα Περήφανου από τη Λίμνη (Σπιάδα) είναι οι πιο δημοφιλείς υποψήφιοι στους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας αντίστοιχα.



Σύμφωνα με σχετικές εκτιμήσεις αναλυτών οι πιο δημοφιλείς υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί στη βόρεια Εύβοια είναι:

Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού

Ο Γιάννης Αναστασίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Ιστιαίας του συνδυασμού ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (επικεφαλής Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη) είναι ο πιο δημοφιλής αυτοδιοικητικός υποψήφιος του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
Αναστασία Τσαρούχα
Νίκος Γεωργόπουλος

Δημοφιλείς από τον ίδιο συνδυασμό είναι από την εκλογική περιφέρεια Ιστιαίας η Αναστασία Τσαρούχα και ο Νίκος Γεωργόπουλος, από την εκλογική περιφέρεια Αιδηψού ο Χρήστος Στογιάννης, από την εκλογική περιφέρεια Ωρεών ο Ξενοφών Αποστολόπουλος και από την εκλογική περιφέρεια Αρτεμισίου ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Παναγιώτα Κερασιώτη
Από το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ (επικεφαλής Ηλίας Πετσής) δημοφιλείς είναι από την εκλογική περιφέρεια Ιστιαίας ο Θανάσης Σταθαράς, από την εκλογική περιφέρεια Αιδηψού ο Απόστολος Αγγελόπουλος, από την εκλογική περιφέρεια Ωρεών ο Θεόφιλος Τσιφλικιώτης και από την εκλογική περιφέρεια Αρτεμισίου ο Δημήτρης Δροσόπουλος και η Παναγιώτα Κερασιώτη.
Γιάννης Μαυροζούμης





Από το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (επικεφαλής Ελένη Ευσταθίου Σπανού) δημοφιλείς είναι από την εκλογική περιφέρεια Ιστιαίας η Αγγελική Δελχά-Κούκουζα, από την εκλογική περιφέρεια Αιδηψού ο Γιάννης Μαυροζούμης, από την εκλογική περιφέρεια Ωρεών ο Στέργιος Βενετής και από την εκλογική περιφέρεια Αρτεμισίου ο Κώστας Σελίμης και ο Γιάννης Χαρβαλιάς.

Από το συνδυασμό Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ (επικεφαλής Νατάσσα Φουρνάρη) δημοφιλείς είναι από την εκλογική περιφέρεια Ιστιαίας ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Καστρινός και ο Ανδρέας Βούλγαρης, από την εκλογική περιφέρεια Αιδηψού ο Γιώργος Στεργίου, από την εκλογική περιφέρεια Ωρεών ο Τάσος Μαυρίδης και ο Θανάσης Αλεξόπουλος και από την εκλογική περιφέρεια Αρτεμισίου η Παρασκευή Ψυχογιού και ο Θανάσης Κρυσταλλόγιαννης.

Από το συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (επικεφαλής Γιάννης Αναγνώστου) δημοφιλείς είναι από την εκλογική περιφέρεια Ιστιαίας ο Βαγγέλης Αγδινιώτης και ο Θανάσης Λετώνης, από την εκλογική περιφέρεια Αιδηψού η Δέσποινα Μαραβέλη, από την εκλογική περιφέρεια Ωρεών ο Νίκος Μαυρούτσικος και από την εκλογική περιφέρεια Αρτεμισίου ο Δημήτρης Τσιτούμης.
Ειρήνη Τρικόρη

Από το συνδυασμό ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (επικεφαλής Θανάσης Καμαράτος) η δημοφιλία φαίνεται να έχει άρωμα γυναίκας αφού οι περισσότερο δημοφιλείς είναι από την εκλογική περιφέρεια Ιστιαίας η Δήμητρα Καραγκούνη και η Ανδρονίκη Καπόλου-Ευαγγελοπούλου, από την εκλογική περιφέρεια Αιδηψού η Σταματική (Ματούλα) Αργυρίου, από την εκλογική περιφέρεια Ωρεών η Αικατερίνη Ράπτου και από την εκλογική περιφέρεια Αρτεμισίου η Ειρήνη Τρικόρη.

Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Η Παναγιώτα Περήφανου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Ελυμνίων του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (επικεφαλής Χρήστος Καλυβιώτης) είναι η πιο δημοφιλής αυτοδιοικητική υποψήφια του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.
Δημοφιλείς από τον ίδιο συνδυασμό είναι από την εκλογική περιφέρεια Κηρέως ο Κυριάκος Τάρλας και από την εκλογική περιφέρεια Νηλέως ο Γιώργος Περήφανος.
Αντώνης Σκούρας

Από το συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ Μ’ΟΝΕΙΡΟ (επικεφαλής Βασίλης Παζάρας) δημοφιλείς είναι από την εκλογική περιφέρεια Ελυμνίων ο Αντώνης Σκούρας, από την εκλογική περιφέρεια Κηρέως ο Χρήστος Μουριάς και από την εκλογική περιφέρεια Νηλέως ο Θανάσης Παπανδρέου.

Από το συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ (επικεφαλής Γιάννης Στεργίου) δημοφιλείς είναι από την εκλογική περιφέρεια Ελυμνίων ο Άγγελος Ριτσώνης, από την εκλογική περιφέρεια Κηρέως ο Θανάσης Λεοντής και από την εκλογική περιφέρεια Νηλέως ο Τάσος Κρυονερίτης.

Από το συνδυασμό ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (επικεφαλής Στάθης Λιαγκάκης) δημοφιλείς είναι από την εκλογική περιφέρεια Ελυμνίων ο Θανάσης Παγώνης, από την εκλογική περιφέρεια Κηρέως ο Πέτρος Λιάκος και από την εκλογική περιφέρεια Νηλέως ο Αργύρης Μαρκόπουλος.

Την ερχόμενη Κυριακή θα δούμε εάν η δημοφιλία των πιο πάνω θα μετατραπεί και σε ψήφους.