Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Παρέδωσε οκτώ (8) αυτόματους απινιδωτές στους Δήμους του Νομού μας ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης

Παράδοση οκτώ (8) αυτόματων απινιδωτών στους Δήμους του Νομού μας πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Π.Ε. Εύβοιας, στο πλαίσιο της αντίστοιχης δράσης που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε όλη τη Στερεά.
Τη συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης και ο Δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος, καθώς και εκπρόσωποι των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού, Χαλκιδέων, Διρφύων-Μεσσαπίων, Ερέτριας, Κύμης-Αλιβερίου και Καρύστου.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκτενή παρουσίαση από το εξειδικευμένο προσωπικό της προμηθεύτριας εταιρείας, των δυνατοτήτων και βημάτων ασφαλούς και αποτελεσματικής λειτουργίας των αυτόματων απινιδωτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε σχετικά:
«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προσφέροντας 25 αυτόματους απινιδωτές στους Δήμους όλης της Στερεάς, κάνει ένα μικρό βήμα στην ενίσχυση των μέσων άμεσης βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η συμβολική αυτή σε έκταση δράση οφείλουμε σαν Πολιτεία να γίνει πράξη σε κάθε σχολείο, αθλητικό χώρο και δημόσιους χώρους γενικότερα.»