Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ξεκινούν δύο μεγάλες εργολαβίες στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού

Το ξεκίνημα δύο μεγάλων εργολαβιών στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας,  Γιώργος Κελαϊδίτης, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο, Γιάννη Κοντζιά.
Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας ανακοίνωσε τα εξής:
«Περνώντας στην επόμενη κρίσιμη φάση της εκτέλεσης των μεγάλων αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων και των έργων αποκατάστασης και αναβάθμισης οδικών υποδομών της βόρειας Εύβοιας, εργαζόμαστε στο πεδίο προκειμένου να εκκινήσουν τα εργοτάξια το συντομότερο δυνατό στη συλλογική μας προσπάθεια να κερδίσουμε τη μάχη με το χρόνο.
Σειρά έχει ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού όπου ξεκινούν οι δυο μεγάλες εργολαβίες,
-Καθαρισμοί, άρση προσχώσεων και εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας επι ρεμάτων περιοχής Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού προϋπολογισμού €9.300.000.
-Αποκατάσταση βλαβών, ενίσχυση τεχνικών έργων και λήψη μέτρων προστασίας εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου περιοχής Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού προϋπολογισμού €8.500.000
Μέσα από τη στενή συνεργασία μας με τη Δημοτική Αρχή, το Δήμαρχο κ. Γιάννη Κοντζιά και τους συνεργάτες του, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας και τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών, επιλέγουμε τα σημεία στα οποία θα επιχειρήσουμε τους επόμενους μήνες και καθ’ όλη τη διάρκεια των παραπάνω συμβάσεων προκειμένου να περιορίσουμε στο μέγιστο δυνατό τους κινδύνους και τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού».