Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Νέος Αντιδήμαρχος ορίστηκε στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού

Με απόφαση του Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Ισαάκ Αμανατίδης του Θεοδώρου ορίστηκε ως καθ ύλην άμισθος Αντιδήμαρχος με θητεία από 1/2/2020 έως 1/2/2021 και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες του Γραφείου Αποχέτευσης.
Με την ίδια απόφαση, από τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Πανουργιά αφαιρέθηκαν οι αρμοδιότητες εποπτείας και ευθύνης συντήρησης επισκευής και καλής λειτουργίας των δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και όμβριων και των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων (δίκτυο αποχέτευσης, βιολογικός καθαρισμός).
Οι αρμοδιότητες του κ. Σωτήριου Πανουργιά καθ' ύλην Αντιδήμαρχου διαμορφώνονται ως εξής: α) Έχει την εποπτεία και ευθύνη του Γραφείου Ύδρευσης του Τμήματος Τεχνικών Έργων και συντήρησης Υποδομών και πιο συγκεκριμένα:i) Την εποπτεία και ευθύνη συντήρησης επισκευής και καλής λειτουργίας των δικτύων Ύδρευσης και των εγκαταστάσεων επεξεργασίας πόσιμου νερού (γεωτρήσεις, δίκτυο ύδρευσης, υδατοδεξαμενές). β) Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες εκτός των αρμοδιοτήτων που αφορούν θέματα πειθαρχίας των υπαλλήλων. γ) Την τέλεση πολιτικών γάμων σε περίπτωση απουσίας η κωλύματος του Δημάρχου. δ)Εξουσιοδοτείται για την υπογραφή βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών εγγράφων που εκδίδονται από τις υπηρεσίες του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού. Επιπροσθέτως ορίζεται μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.