Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Διαπλάτυνση τμημάτων νομαρχιακού δρόμου από το Νέο Παγώντα έως την περιοχή «Δερβένι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, υπέγραψε τη σύμβαση για τη βελτίωση - διαπλάτυνση τμημάτων μήκους άνω των 2 χιλιομέτρων από το Νέο Παγώντα έως την περιοχή «Δερβένι» (Προκόπι).
Από την περιοχή του Νέου Παγώντα όπου θα ξεκινήσει η νέα φάση διαπλατύνσεων στο τμήμα Ψαχνά – Προκόπι, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, προέβη στην εξής ανακοίνωση:
«Υπογράψαμε τη σύμβαση και ξεκινούμε νέο έργο, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ (σύμβαση 1.336.215,33 ευρώ), για τη βελτίωση - διαπλάτυνση τμημάτων μήκους άνω των 2 χιλιομέτρων από το Νέο Παγώντα έως την περιοχή «Δερβένι».
Με την ολοκλήρωση και αυτών των εργασιών, θα παραδώσουμε ένα σημαντικό έργο βελτίωσης της κύριας οδικής αρτηρίας που συνδέει την Κεντρική με την Βόρεια Εύβοια, συνολικού μήκους 10 χιλιομέτρων.
Μαζί με τα μεγάλα έργα που διεκδικούμε σε κεντρικό επίπεδο, όπως η παράκαμψη Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης – Ψαχνών, αλλά και τα δικά μας έργα, σε όλα τα κρίσιμα σημεία του οδικού δικτύου, αλλάζουμε τον οδικό χάρτη της περιοχής.
Βήμα βήμα, αλλάζουμε όλη τη διασύνδεση της Στερεάς!»