Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Ενίσχυση του Νοσοκομείου Λαμίας από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας

Η ενίσχυση του Νοσοκομείου Λαμίας ενδιαφέρει τους κατοίκους της Φθιώτιδας, αλλά και τους κατοίκους της βόρειας Εύβοιας, καθώς νοσηλεύονται σ' αυτό αρκετοί ασθενείς που γειτνιάζουν σ' αυτό.
Η είδηση ότι το Νοσοκομείο Λαμίας ενισχύθηκε με επιπλέον 50 κλίνες από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας χαροποιεί πολλούς.
Με αφορμή την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λαμίας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, προέβη στην εξής ανακοίνωση:
«Αγοράσαμε κρεβάτια με την ελπίδα να μην ξαπλώσει ποτέ κανείς!
Λέμε «αχρείαστα», αλλά στην πραγματικότητα τόσο οι 50 κλίνες που προμηθεύτηκε το Νοσοκομείο Λαμίας από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όσο και ο ιατρικός εξοπλισμός συνολικής αξίας 850.000 ευρώ που παραλαμβάνεται τις επόμενες εβδομάδες, θα χρησιμεύσουν τα μέγιστα στην προστασία της ζωής και της υγείας.
Στην κορύφωση της πανδημίας εξασφαλίσαμε περισσότερα από 10.000.000 ευρώ, για να ενισχύσουμε τα 8 Νοσοκομεία μας με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους και ιατρικό εξοπλισμό και το κάναμε με ταχύτατες διαδικασίες ένταξης.
Το ίδιο θα γίνει σε όλα τα νοσοκομεία της Περιφέρειάς μας σε συνεργασία με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια. Συμμετέχουμε ουσιαστικά, από την πρώτη μέρα και στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στην πανδημία, στη μάχη για την επιστροφή στην κανονικότητα».