Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Αντιμετωπίζεται κατολισθητικό φαινόμενο

Ανοίγει δρόμος στον Άγιο Νικόλαο προς το Χερονήσι και το Μυροχώραφο
 
Ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα πολλών Ελληνικιωτών, αντιμετωπίζει το κατολισθητικό φαινόμενο στον οικισμό Άγιος Νικόλαος.
Με εντολή του Δημάρχου με γρήγορο ρυθμό πραγματοποιούνται εργασίες αντιμετώπισης του κατολισθητικού φαινομένου με τη διάνοιξη δρόμου από τον Άγιο Νικόλαο προς το Χερονήσι και το Μυροχώραφο.
Φορέας χρηματοδότησης είναι πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 277.760 ευρώ.
Η πραγματοποίηση των εργασιών ικανοποιεί τους Ελληνικιώτες, αλλά και τους παραθεριστές που αγαπούν την όμορφη αυτή περιοχή.
Αναφέρουμε ότι ο δραστήριος Πρόεδρος της Κοινότητας Ελληνικών, Κώστας Πλατιάς, από την αρχή της θητείας του δήλωνε ότι θεωρεί θέμα τιμής γι' αυτόν την διάνοιξη δρόμου από τον Άγιο Νικόλαο Ελληνικών προς το Χερονήσι και το Μυροχώραφο. Δικαίως, σήμερα δηλώνει την ικανοποίησή του.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Κοινότητας, καθώς και σε όλους όσους έχουν βοηθήσει στην πραγματοποίηση του εργού.