Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Η Δέσμη Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» προϋπολογισμού 300 εκατομμυρίων ευρώ, που εντάσσεται στο νέο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021 – 2027, προκηρύχθηκε με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη.
Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων χρηματοδότησης για την Δέσμη των παραπάνω δράσεων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ https://app.opske.gr/) ξεκινάει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την εξάντληση του διαθέσιμου προϋπολογισμού.
Στόχος της Δράσης είναι η αντιμετώπιση της υστέρησης των ελληνικών επιχειρήσεων στην ενσωμάτωση των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών στην παραγωγική τους δραστηριότητα.
Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» στο τηλέφωνο 801 11 36 300, στο email επικοινωνίας: infoepan@mou.gr, και από τον ΕΦΕΠΑΕ στο τηλέφωνο 210 6985210, στο e-mail επικοινωνίας: info@efepae.gr καθώς και από τους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ.