Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

“Οι Δήμοι ως Μοχλός Ανάπτυξης στην μετά COVID-19 εποχή”

Ψηφιακό Συμπόσιο ΚΕΔΕ – Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου

Η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (The International Chamber of Commerce), συνδιοργανώνουν, την Τρίτη 13 Απριλίου στις 10 το πρωί, το υβριδικό-ψηφιακό Συμπόσιο με θέμα «Οι Δήμοι ως μοχλός ανάπτυξης στην μετά Covid-19 εποχή».

Η εκδήλωση αποτελείται από τέσσερις θεματικές ενότητες:
-Επιχειρηματικότητα και αναπτυξιακά εργαλεία για την Αυτοδιοίκηση.
-Smart Cities – Καινοτομία και ψηφιακή εποχή.
-Ο ρόλος της γυναίκας στην μετά Covid-19 εποχή.
-Τουρισμός ως μοχλός ανάπτυξης.
Την έναρξη του Συμποσίου θα κάνουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος του ICC Ελλάς και Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας.
Παρεμβάσεις θα κάνουν οι Υπουργοί: Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπ. Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, και οι Υφυπουργοί: Ψηφιακής Διακυβέρνησης για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γεώργιος Γεωργαντάς, Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, η Γενική Γραμματέας Έρευνας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, και η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από τη σελίδα της ΚΕΔΕ, το κανάλι της Ένωσης στο youtube και τη σελίδα της ΚΕΔΕ στο Facebook.