Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Φάνης Σπανός παρέλαβε το 1ο βραβείο στα «GREEN AWARDS – Βραβεία στις Σημαντικότερες Δράσεις για το Περιβάλλον»

Το 1ο βραβείο στα «GREEN AWARDS – Βραβεία στις Σημαντικότερες Δράσεις για το Περιβάλλον» παρέλαβε στη Θεσσαλονίκη ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, προέβη στην εξής ανακοίνωση:
«Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επενδύουμε στην ηλεκτροκίνηση και τις πράσινες μεταφορές, όχι ως «μόδα», αλλά ως μονόδρομο για την επόμενη δεκαετία.
Σε αυτή την κατεύθυνση, ξεκινήσαμε και ολοκληρώνουμε το πρώτο «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων - ΣΦΗΟ» σε επίπεδο Περιφέρειας στη χώρα.
Στόχος μας είναι, μέσα από μια οργανωμένη δράση, να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους, μονίμους κατοίκους ή επισκέπτες, έχουν ηλεκτρικό όχημα, να βρουν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ένα τόπο φιλόξενο, που τους επιτρέπει να κινηθούν χωρίς περιορισμούς!
Το 1ο βραβείο στα «GREEN AWARDS – Βραβεία στις Σημαντικότερες Δράσεις για το Περιβάλλον», του Economist που παραλάβαμε από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα έρχεται λίγο καιρό μετά το τεράστιο οικολογικό πλήγμα που δέχθηκε η βόρεια Εύβοια. Πλήγμα, που μας υποχρεώνει σε όλο και πιο πολλές και ισχυρές φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις».