Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Μνημόσυνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη

Σήμερα στην Παναγίτσα Μασταμπά στο Ηράκλειο Κρήτης, πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τα 24 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Με αφορμή το μνημόσυνο, ο Βασίλης Κεγκέρογλου (Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νομού Ηρακλείου, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής, Συντονιστής Κ.Ο.Ε.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.) προέβη στην εξής δήλωση:

«Με τον Ανδρέα και το ΠΑΣΟΚ οραματιστήκαμε, αγωνιστήκαμε και αλλάξαμε την Ελλάδα.
Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας δοκιμάζεται, η πολιτική του παρακαταθήκη παραμένει επίκαιρη και ζωντανή.
Χρέος μας είναι να δώσουμε νέα πνοή στη Δημοκρατική Παράταξη, να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά και τους προοδευτικούς πολίτες για την Νέα Αλλαγή, που χρειάζεται ο τόπος».

Ο Βουλευτής Ηρακλείου, για την «κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ και του παραδικαστικού κυκλώματος», όπως είπε, δήλωσε συγκεκριμένα:
«Οριστική ταφόπλακα στην άθλια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ και του παραδικαστικού κυκλώματος που έστησε με όργανα της βαθιάς δεξιάς βάζει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Novartis και οι ανακοινώσεις των αμερικανικών αρχών, ότι καμία εμπλοκή πολιτικών προσώπων δεν υπήρξε, που επιβεβαιώνουν απόλυτα όσα αποκαλύφθηκαν στην προανακριτική για τη συγκάλυψη του σκανδάλου στο φάρμακο και το στήσιμο της σκευωρίας ενάντια στα 10 πολιτικά πρόσωπα.
Δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη από αυτούς που κατασυκοφάντησαν. Δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό. Τους αφήνουμε να αυτογελοιοποιούνται με τις ανακοινώσεις τους.
Ο λαός θα τους κρίνει. Και αυτοί που πρωτοστάτησαν στο παραδικαστικό θα απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».