Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον Άδωνι Γεωργιάδη για διάσωση θέσεων εργασίας

Αναμνηστική πλακέτα απένειμε στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Πρόεδρος των εργαζομένων της BSH, Χρήστος Αθανασιάδης, για την πρωτοβουλία και τις προσπάθειές του Υπουργού στο να διασωθούν οι θέσεις εργασίας τους.
Η απονομή της πλακέτας έγινε με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού στις εγκαταστάσεις της εταιρείας BSH στον Ρέντη, όπου έδρευε το εργοστάσιο της «Pitsos» του οποίου ο παραγωγικός εξοπλισμός και τα εργαστήρια έρευνας, ανάπτυξης και διαχείρισης ποιότητας έχει συμφωνηθεί μετά από παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη να εξαγοράσει η «Πυραμίς» Μεταλλουργία προσλαμβάνοντας τους απολυμένους εργαζόμενους του εργοστασίου.
Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε αρχικά με τον Managing Director και CEO της ΒSH, κ. Ιωάννη Γρατσώνη και τον Managing Director και CFO της εταιρείας, κ. Γιώργο Φενδάκη.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση και τον Βουλευτή Β’ Πειραιά της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο, παρουσία και του Δημάρχου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, συναντήθηκε με τους απολυμένους εργαζόμενους στο εργοστάσιο όπου και του εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για τη διάσωση της εργασίας τους.