Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Σχόλιο του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που εκδόθηκε μετά την ενημέρωση του κ. Τσίπρα από τον υπουργό Οικονομικών


Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί, χωρίς κανένα ενδοιασμό και κανένα αίσθημα ευθύνης, να υπονομεύσει με προβοκατόρικες δήθεν ρητορικές ερωτήσεις το κλίμα στην ελληνική οικονομία

Αναφερόμενο το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που εκδόθηκε μετά την ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος της Κ.Ο., Αλέξης Τσίπρας, από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
‹‹Αντί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να συνετιστεί μετά την στάση που τήρησε σε σχέση με τις εξελίξεις στην Κύπρο, προσπαθεί, χωρίς κανένα ενδοιασμό και κανένα αίσθημα ευθύνης, να υπονομεύσει με προβοκατόρικες δήθεν ρητορικές ερωτήσεις το κλίμα στην ελληνική οικονομία.
Αντί να εκφράσει την ικανοποίησή της γιατί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι στεγανοποιημένο σε σχέση με το κυπριακό, εκφράζουν ουσιαστικά τη λύπη τους. Ομολογούν έτσι για μια ακόμη φορά ότι επενδύουν πολιτικά στο σενάριο της καταστροφής που ευτυχώς δεν τους βγαίνει››.