Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ προς το Συντονιστικό των Κινήσεων για την Κεντροαριστερά


Οι έξι κινήσεις είναι: Κοινωνικός Σύνδεσμος, Πρωτοβουλία Β, Πολιτεία 2012, Π80, Μπροστά, Νέοι Μεταρρυθμιστές
Η συνάντηση προτείνεται να γίνει την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Οι υπεύθυνοι από το ΠΑΣΟΚ για τον διάλογο με τις κινήσεις της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Χρήστος Δερβένης, Αντιπρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, απηύθυναν πρόσκληση προς τους εκπροσώπους των έξι (6) κινήσεων που αποτελούν το Συντονιστικό Όργανο, όπως αυτό ορίστηκε μετά την εκδήλωση – συζήτηση στο Γκάζι, προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος.
Οι έξι κινήσεις είναι: Κοινωνικός Σύνδεσμος, Πρωτοβουλία Β, Πολιτεία 2012, Π80, Μπροστά, Νέοι Μεταρρυθμιστές.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενος της Πρόσκλησης:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Αγαπητοί φίλοι,
Το ΠΑΣΟΚ συνεπές στην διατυπωμένη από τον Πρόεδρό του Ευάγγελο Βενιζέλο θέση πως η ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς αποτελεί στρατηγικό στόχο του Κινήματος, σας προσκαλεί σε μια συνάντηση – συζήτηση με σκοπό να ανταλλαγούν απόψεις για τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την επίτευξη  του στόχου αυτού.
Για το ΠΑΣΟΚ, η επιτυχής συνάντηση στο Γκάζι συνεχίζει να αποτελεί τον οδηγό μας για την ανασύσταση του χώρου, είτε με τη συγκρότηση του Forum για την Κεντροαριστερά με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜ.ΑΡ. και των κινήσεών σας, είτε με οποιοδήποτε άλλο προσφορότερο τρόπο συναποφασίσουμε.
Είναι αυτονόητο επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην άποψή του ότι ο διάλογος πρέπει να γίνει χωρίς προαπαιτούμενα και ηγεμονισμούς, με ειλικρίνεια, όπως απαιτούν οι καιροί και οι συνθήκες στη χώρα μας.
Η συνάντησή μας προτείνουμε να γίνει την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18.00 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. (Ιπποκράτους 22).

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μανιάτης                                                                 
Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

Χρήστος Δερβένης
Αντιπρόεδρος ΙΣΤΑΜΕ