Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

«Ναι» στο ΠΑΣΟΚ για διάλογο από σοσιαλδημοκρατικές κινήσεις


Θα ανταλλαγούν απόψεις για τις προϋποθέσεις 
και τις διαδικασίες που απαιτούνται 
για την ανασυγκρότηση του χώρου, υπενθυμίζει 
ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης

Θετικά στην πρόσκληση του Γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και του αντιπροέδρου του ΙΣΤΑΜΕ Χρήστου Δερβένη απάντησαν οι κινήσεις Πρωτοβουλία Β, Πολιτεία 2012, και Νέοι Μεταρρυθμιστές, ενώ αναμένεται θετική απάντηση και από τους εκπροσώπους των πολιτικών κινήσεων Μπροστά και Π 80.
Η Δυναμική Ελλάδα του Ηλία Μόσιαλου δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα τα ΝΕΑ, ο κ. Μόσιαλος έχει αποδεχτεί την πρόσκληση Μανιάτη για διάλογο και θα πάει κατά πάσα πιθανότητα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Παράγοντες της Ιπποκράτους αφήνουν ανοιχτή την πιθανότητα να αποστείλουν πρόσκληση σε διάλογο και στη ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου, σχολιάζοντας σχετικά ότι για την πραγματοποίησή της «απαιτούνται ειδικοί χειρισμοί», καθώς ο  Ανδρέας Λοβέρδος έχει προαναγγείλει ήδη ότι θα μετεξελιχθεί σε κόμμα.
Θα ανταλλαγούν απόψεις για τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ανασυγκρότηση του χώρου, υπενθυμίζει ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης.