Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Συνεργασία Συμεών Κεδίκογλου και υφυπουργού Εργασίας για την κοινωνική προστασία


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε προτάσεις 
στον κ. Παναγιωτόπουλο, ζητώντας να λειτουργήσουν 
τα κοινωνικά προγράμματα του υπουργείου Εργασίας 
με τον πλέον αποδοτικότερο τρόπο

Στο πλαίσιο της τρικομματικής κυβέρνησης, επιβεβαιώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών (Σαμαρά-Βενιζέλο-Κουβέλη), που στηρίζουν την κυβέρνηση,  η πρόθεση  να έρθει νομοσχέδιο στη Βουλή για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Ο συμπατριώτης μας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, θέλοντας να συμβάλει στο σχεδιασμό των πολιτικών για την κοινωνική προστασία, συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον υφυπουργό Εργασίας κ. Παναγιωτόπουλο και του υπέβαλε προτάσεις που αφορούν την κοινωνική προστασία και παράλληλα του ζήτησε να λειτουργήσουν τα κοινωνικά προγράμματα του υπουργείου, όπως για τη φροντίδα των ηλικιωμένων, την κοινωνική ένταξη και τη μείωση της ανεργίας, με τον πλέον αποδοτικότερο τρόπο.
Ο Συμεών Κεδίκογλου δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για ευαίσθητα θέματα, που ενδιαφέρουν ευπαθείς ομάδες, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, οι άνεργοι και οι νέοι.
Μόλις προχθές, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μαζί με άλλους βουλευτές του νομού, επισκέφτηκε τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο για το θέμα του ΤΕΙ Χαλκίδας, ενώ παράλληλα είχε ξεσηκώσει τους υπευθύνους του κόμματός του για θέματα Παιδείας για το δίκαιο των αιτημάτων των Ευβοιωτών για το ΤΕΙ και τόνιζε ότι η Χαλκίδα δικαιούται να είναι η έδρα του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.