Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ο Κώστας Μαρκόπουλος προετοιμάζει το έδαφος για επιστροφή του στη ΝΔ;


Ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι θα στηρίξει 
τον Αντώνη Σαμαρά στην προσπάθεια 
«της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς»

Ο συμπατριώτης μας, ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος, δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά στην προσπάθεια «της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς» και πιθανολογείται ότι προετοιμάζει έτσι την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι η στάση του αυτή καθορίζεται από σχετικά αιτήματα της μεγάλης πλειοψηφίας των ψηφοφόρων του που τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς στην Εύβοια.
Πιο συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News» δήλωσε παρών στην ανασύσταση του κεντροδεξιού χώρου υπό τον Αντώνη Σαμαρά, υπογραμμίζοντας ότι οι ψηφοφόροι του που τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς στην Εύβοια του λένε «σε μεγάλη πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να αρνηθώ, αν η μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς ξαναμαζευτεί για να στεριώσει την πατρίδα και να ανατρέψει το κύμα μετανάστευσης των παιδιών μας», ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ του κ. Σαμαρά αναφέροντας ότι «του ταιριάζει ο ρόλος του μεταρρυθμιστή, παρά του διαχειριστή-λογιστή. Έχει περάσει όλες τις πολύπαθες στροφές της πολιτικής».