Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Βαγγέλης Αποστόλου συναντήθηκε στη Βουλή με εκπροσώπους αγροτών


‹‹…Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση, προκειμένου η κυβέρνηση να ασχοληθεί 
με τα προβλήματα του αγροτικού χώρου...››

Ο συμπατριώτης μας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Βαγγέλης Αποστόλου, συντονιστής του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του κόμματος, συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων με εκπροσώπους των αγροτών που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών εξέθεσαν στον κ. Αποστόλου τα αιτήματά τους και παράλληλα εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την στάση των μελών της κυβέρνησης να αρνούνται οποιαδήποτε συνάντηση μαζί τους, μετά την ανακοίνωση των μέτρων που δημοσιοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρης.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών τόνισαν ότι θεωρούν ανεπαρκή τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και απαιτούν γι’ αυτό να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα.
Ο Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να αρνείται να συζητήσει τα προβλήματα του αγροτικού χώρου με τους εκπροσώπους του.
Επισήμανε ότι θεωρεί τα αιτήματα των αγροτών δίκαια και σοβαρά και η ικανοποίησή τους θα συντελέσει στην ανάπτυξη του χώρου αυτού και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υποσχέθηκε ο κ. Αποστόλου, θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση, προκειμένου η κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και ειδικότερα στο Κοινοβούλιο κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών, την οποία ο ίδιος έχει προκαλέσει.